Waktu-Waktu Dalam Hidup

Friday, 23 December 2011

waktu kerja, waktu belajar, zaman kerja, zaman belajar, Belajar, cara mohon kerja, universiti,  susun bantal, bantal, waktu tidur, tutup pintu, pintu belakang, lappy, Laptop, facebook


Waktu Pagi

Bestnye hujan pagi-pagi ni.. Makin lama makin malas nak bangun.. hehe... Masuk jer hari kena bangun pergi kerja rasa macam bantal melekat jer kat kepala. Nak ponteng kerja kang takut xde kerja lak!! dahla nak dapat kerja pun susah. Bangun mandi!!!!


Waktu Tengahari

Bila dah waktu makan terus teringat jer nak makan. Perut dah lapar macam alarm jam berbunyilah. Lepas habis makan teringat tidur. Tapi

Suasana Ditempat Kerja

Thursday, 8 December 2011

install windows xp, cara format laptop, cara install windows xp pada laptop cq40, cara install windows xp pada mini hp 210, driver sata ahci untuk cq40, driver sata ahci untuk mini hp 210, downgrade windows seven kepada windows xp, downgrade windows vista kepada windows xp. format windows xp, cerita blue screen, cara ubah sata kepada ata, cara disablekan sata, install windows dengan pendrive, install windows xp dengan pendrive


Apabila sudah tamat sesi pengajian tidak kiralah selepas Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), sijil kemahiran ke, diploma ke ijazah ke atau yang lain-lain tu, seperti biasa orang tersebut akan mula mencari pekerjaan yang sesuai dan berkaitan berkenaan dengan kelulusan yang dimilikinya.

Pada zaman sekarang ni, kita tidak boleh nak memilih pekerjaan sangat sebab semakin kita memilih semakin

Downgrade Windows 7 to Windows XP

Thursday, 28 July 2011

install windows xp, cara format laptop, cara install windows xp pada laptop cq40, cara install windows xp pada mini hp 210, driver sata ahci untuk cq40, driver sata ahci untuk mini hp 210, downgrade windows seven kepada windows xp, downgrade windows vista kepada windows xp. format windows xp, cerita blue screen, cara ubah sata kepada ata, cara disablekan sata, install windows dengan pendrive, install windows xp dengan pendrive


Komputer zaman dulu dengan komputer zaman sekarang ni memang sudah jauh berbeza huh!!!. Kalau komputer zaman dulu memang senang sangat nak install windows xp. Kena-kena tak payah susah-susah nak install driver sebab sumenya dah ada. Bila komputer dah upgrade sikit dah menggelabah nak cari mana driver tu padahal semua dah