Blogwalking Dengan Lebih Berkesan Dengan Wawwi

Tuesday, 15 June 2010

hehehe... Kali ni saya nak buat satu post berkenaan dengan wawwi.. Rasa-rasanya sudah ramai yang tahu berkenaan dengan wawwi ni kan?? tapi pada yang masih belum tahu wawwi ni merupakan satu widget yang kita boleh gunakannya untuk membuat blogwalking tetapi lebih mudah untuk meningkatkan trafik kerana ramai orang yang akan tergila-gilakannya sebab dengan menggunakan wawwi ni kita boleh mengumpulkan point tu untuk ditukar dengan duit kot ngee... (saya pun tengah pening-pening lagi).. maklumlah baru join hehehe...cara-cara nak daftarnya boleh baca rujuk gambar ni..


Selepas tu korang tekan butang [+]blog/kod widget.. Selepas tu korang akan nampak satu koding yang panjang untuk dimasukkan dalam widget korang tu.. selepas tu korang jalan-jalanlah kat blog orang sambil promote lak untuk dapatkan downline he
hehe...

24 comments:

suka_haha said...

still pening.. hu7

suka_haha said...

xpe.. saya pun pening lg ni baru nak faham sikit2x.. tapi orang cakap benda ni boleh bagi kita banyak trafik.. ini bukan robot pnye tp orang yang blogwalking mcm selalu gak hehe

suka_haha said...

dah buat..tapi tak paham la benda ni..

suka_haha said...

dah buat..tapi tak paham la benda ni..

suka_haha said...

dah buat..tapi tak paham la benda ni..

suka_haha said...

dah buat..tapi tak paham la benda ni..

suka_haha said...

dah buat..tapi tak paham la benda ni..

suka_haha said...

dah buat..tapi tak paham la benda ni..

suka_haha said...

dah buat..tapi tak paham la benda ni..

suka_haha said...

waaa mantap la matdin..sy mesti cube ni..huhu

suka_haha said...

nak betuikan skit.. buleh?

wawwi tu brand bukannya nama widget nih,
takde points untuk ditukarkan dengan duit, ini cuma untuk blogwalking.

faedah dlm bentuk pulangan $ tu lebih kepada penyedia widget itu je, cuba tgk semua link dlm widget tu yg atas2 milik dia je, so org lain klik, dia yg dpt duit.

memang la gempak kan? lebih gempak lagi sebab idea widget tu sebenarnya diperolehi dengan cara yg menganiaya org lain.

suka_haha said...

erk!!! aniaya macam mana tu?? tak faham..

suka_haha said...

hehehe...

suka_haha said...

matdin
nak wt tab menu cm kt blog sy tu carik la template yg ade add gadget kt bahagian atas post... pastu leh drag page gadget letak kt atas.... jadilah tab menu cam kat atas tu...

suka_haha said...

matdin..sori letak kat sini. nak jawab yg awak tanya pasal tab menu/menu bar tu kan. me buat ikut tutorial sini..

http://neodmarco.blogspot.com/2010/04/cara-paling-mudah-buat-horizontal-tab.html

suka_haha said...

eh..yang ni

http://neodmarco.blogspot.com/2010/04/cara-mudah-buat-custormize-horizontal.html

suka_haha said...

ok2x.. time kasih ye sebab sudi membantu.. tp dah siap dah hehehe...

suka_haha said...

terima kasih ye ngee... tp sy dh jmpe yg lain...

suka_haha said...

thanks..ibu dini dah amik pun

suka_haha said...

salam,

hehehe berminat gak nih tapi cuba nak wat column utk org laen join sekali tapi tak reti2 jugak.. kasi tutorial lebih detail bleh :)

suka_haha said...

pe kebaikan guna wawwi nih ek?

suka_haha said...

time kasih ye sudi dtg
hehe

suka_haha said...

try rujuk sini hehe...

http://dahliajournal.blogspot.com/2010/06/info-terkini-wawwi-matrix-blogwalking.html

suka_haha said...

boleh tingkatkan trafik gak.. try rujuk sini..

http://dahliajournal.blogspot.com/2010/06/info-terkini-wawwi-matrix-blogwalking.html