Award Daripada Ustazlove

Wednesday, 25 August 2010

Malam ni matdin kena tag dengan ustazlove haha.. dia suruh matdin datang ke blognya dengan gari sekali haha... bila matdin pergi ke blognya matdin dapati ada award untuk matdin..

Kali ni matdin (asal : MyThought) bercadang untuk memberikan Award yang simple ini kepada rakan blogger lain. Award ini dipanggil MyUnique Blog Award dan dihadiahkan kepada blog yang membawa atau mempunyai identiti yang unik dan jarang dijumpai sepanjang perjalanan Ustaz Love (asal : MyThought). Tujuan Ustaz Love (asal : MyThought) mengadakan award ini adalah untuk memberi penghargaan kepada rakan blogger yang telah bersusah payah menghasilkan blog dan entri-entri yang banyak memberi kesan kepada pembacanya (terutama si pemberi). Selain itu, ia juga untuk memperkenalkan dan mempromosikan blog rerakan yang telah diberi award ini. Sebagai tanda penghargaan matdin (asal : MyThought), terima kasih diucapkan kepada penerima-penerima. Anda semua merupakan sumber inspirasi matdin (asal : MyThought) untuk menjadi lebih baik!

sebenarnya matdin tidak mampu untuk menjawab tag seperti ustazlove jawab. ustazlove memang pandai mengayat sehingga matdin tergoda untuk menerima tag ini walaupun kelihatan seperti untuk susah nak ikut ustazlove. jadi matdin sekadar letak nama orang yang matdin nak tag saje ek ustazlove hehe...

Jadi, matdin memilih untuk menganugerahkan award ni kepada :


"Anda semua menjadi Inspirasi kepada Kami untuk terus berkarya"
p/s: kepada penerima awards, jika anda sudi atau berkesempatan, buatkan satu entri di blog anda dan berkongsi senarai penerima yang lain (Boleh je copy n paste dari entri ini). Di samping menjemput tetamu ke blog mereka, kita juga dapat berkongsi ilmu-ilmu yang bermanfaat dari mereka juga. Anda juga boleh gunakan award ini untuk di beri kepada rakan blogger yang anda rasa mereka juga unik dan mempunyai identiti mereka sendiri.

0 comments: