Akhirnya Angan-angan Nak Dapat Page Ranking Menjadi Kenyataan

Thursday, 8 April 2010






Haha walaupun selama ni hanya angan-angan untuk letak page rangking pada blog ni tapi sekarang dah jagi kenyataan haha.... mungkin pakcik google dah mula nak berkenalan dengan blog ni hehe.. terima kasih pakcik google (thank you google) hehe... mungkin pr atau page rangking blog ni hanyalah 1 je tapi bagi saya benda ni dah cukup bernilai hehe (biasalah baru dapat hehe...) dan mungkin biasa bagi korang.

Bukan apa sekadar nak isi masa lapang je tu yang nak cerita gak pasal ni haha... kalau membosankan buat-buat tak tau jelah sebab kan tadi dah cakap sekadar nak isi masa lapang hehe... Sekali- sekala nak jugak tunjuk benda ni kat orang lain haha...


5 comments:

NichKhun said...

hahahaaha tahniah la ye... suke sangat dapat ek? hahahahah

Amirah Rashid said...

my blog pn rank 1. hehe :D tahniah :)

egg-tart said...
This comment has been removed by the author.
NuRuLiNa said...

apa benda ni mat? Blog aku ada ranking tak?

suka_haha said...

haha.. try r cek. klik kat page rangking sy kt sblh tu pastu masukkan link blog awk tu hehe