Laporan Trafik Minggu Ini hehe...

Sunday, 11 July 2010



Setelah Sekian lama melawat blog kawan-kawan dan melihat post berkenaan trafik, barulah kusedar betapa sikitnya trafik blog serbaguna ni. jadi selepas ini kenal pandai menggunakan masa yang ada untuk melakukan blogwalking dengan belajar kerana musim pembelajaran sudah nak bermula hehe..

Sekian terima kasih..

31 comments:

suka_haha said...

traffic blog kamu lagi bnyak.. aku mlas sngt blogwalking.. haha

suka_haha said...

samalah hehe... tapi banyak lagi blog-blog yang saya jumpa trafiknya jauh lebih banyak dari ni hehe.. macam saya ni dah dikira rendah je hehe

suka_haha said...

wah mantap juga trafik ya

suka_haha said...

huish..banyak tuuuuu

suka_haha said...

biasa-biasa je hehe..

suka_haha said...

orang lain banyak lagi hehe..

suka_haha said...

halamak .. dah kira mencanak trafik tu bro.

suka_haha said...

wah..
tgginye trafik..

suka_haha said...

tahniah matdin..dah stabil trafik..:)

suka_haha said...

orang lain canak agi hehe..

suka_haha said...

tahniah2 juga

suka_haha said...

hehe...

suka_haha said...

masa cuti leh r.. bukak sem nnt x tau r cmne hehe... nasib baik tenet sini laju.. leh gak bw cpt2.. jimat masa haha.. kat umah tenet slow hehe..

suka_haha said...

terima kasih hehe..

suka_haha said...

Oooo, student lagi....
Ok la tu, byk jugak.bukan senang nk dapat byk tu....

suka_haha said...

dapat kumpul banyak tu masa cuti je hehe..

suka_haha said...

matdin.
blogwalking untuk naddy..=)

suka_haha said...

cmne?? hehe

suka_haha said...

traffic kat blog saya nk cecah 100 pun payah.. huuu~

suka_haha said...

xpe.. dr sket lame2 jd bukit.

suka_haha said...

nanti cecah gak tu hehe...

suka_haha said...

harap-harap macam tu lah hehe..

suka_haha said...

sy setuju, matdin....

suka_haha said...

wah!! ada sokonganlah.. terima kasih ye hehe..

suka_haha said...

trafik yg stabil..bagus~ :)

suka_haha said...

nana punye mesti lagi tinggi hehe

suka_haha said...

cayalah..

suka_haha said...

hehehe... datanglah lagi hehe

suka_haha said...

sama2 le jenguk menjenguk yer..

suka_haha said...

ye.. matdin jenguk ni hehe..

suka_haha said...

meh jenguk menjenguk ,komen mengomen..