Paul Sokong Spanyol ? German Kalah!!!

Thursday, 8 July 2010




Seperti dalam ramalan Paul (eh Paul main bantai je tu) German telah kalah kepada Spanyol sebanyak 1 gol sahaja. Walau bagaimana pun matdin tidak tengok pun perlawanan antara Spanyol dengan German tu sebab lewat sangat dan keputusan ni pun tahu daripada livescore je hehe.. Matdin pun tidak tahulah macam mana Si Puyol tu boleh score hehe... sama ada corner kick ataupun shooting daripada jauh (takkan lah kot) hahaha... Walau bagaimnapun dah adab permainan, dimana pasti ada yang kalah dan dan ada yang menang, ada yang suka dan ada yang berduka hehe...

8 comments:

suka_haha said...

Nasib je tu.. Sotong bukan tau ape.. hehe..

suka_haha said...

nasib je kot..hihihi..neway shoutmix xmo kuar..tu ifa komen ja nie..=p

suka_haha said...

sotong sokong spain kot hehe

suka_haha said...

ok2.. samelah.. malu2 lak shoutmix ari ni hehe...

suka_haha said...

go go espanyole!

suka_haha said...

go go go.. ale ale ale

suka_haha said...

toodle-ooooo holland..ohhoho

suka_haha said...

haha