Tag Kali Kedua Puluh Dua

Thursday, 8 July 2010

Seperti biasalah saya kena tag lagi hehehe... Kali ni daripada norfa yang telah tag saya sempena hari jadinya hehe.. terima kasih norfa dan juga tepukan gemuruh untuknya (plak3x..)

Nama Award ni ialah U are Prince / Princess!!!!


Cantik tak??

Soalan-soalannya ialah:

1) Buatkan 1 entry mengenai award ini..
Award ni ialah award yang dibuat oleh nofra sempena hari jadinya yang ke berapa ntah hehe...

2) Ucapkan terima kasih anda terhadap pemberi award ini dan rasa teruja anda menerima award ini..
Terima kasih kepada norfa yang sudi tag saya sempena hari jadinya dan.. Wah!!! terujanya hehe...

3) Link kan pemberi award ini dan pencipta award ini iaitu Since 8 july @
dalam entry tersebut.
Dah link hehe..

4) Ciptakan 1 rangkap pantun (4 baris) mengenai award ini yang bertajuk I am Prince / Princess.
prince sama dengan putera raja,
puteri raja sama dengan princess
Dapat tag dari Norfa,
suruh buat pantun I am Prince/Princess

5) Tag kan 5 orang bloggers kenalan anda..

12 comments:

suka_haha said...

hhahaa.soalan klaka.lagi2 jwpn pantun tu :)

suka_haha said...

tq matdin...bg award lg...dah 2 dh ni...tocey2

suka_haha said...

sama-sama

suka_haha said...

haha.. orang suruh jawab, saya jawablah hehehe...

suka_haha said...

hahaha.. sungguh menawan sekali pantun itu ... :D

suka_haha said...

sekian terima kasih hehe...

suka_haha said...

caya lah matdin.. pantun meaning ya. hahahah...

suka_haha said...

bile turn sy nk ditag oleh matdin???hehe~~

suka_haha said...

ringkas tapi padat hahaha...

suka_haha said...

hehe.. nantilah.. tapi mana url awk?

suka_haha said...

http://aihashus301.blogspot.com/

hehe~ :D

suka_haha said...

nanti sy tag ye hehe...