contest kids & baby photo contest

Sunday, 28 November 2010



Banner Contest
Kali ni matdin kena tag lak oleh ustazlove hehe.. Matdin kenalah join benda ni jugak. Kalau tak dapat pun takpa yang penting boleh tambah koleksi contest kat blog matdin ni ha.. haha syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga 15 DISEMBER 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.
p/s:

Mintak maaf yer tu
an punya gambar hehe.. Matdin kena edit sikit gambar tu ha.. (bagi tutup aurat hehe..)


Gambar anak sedara matdin yang hensem ekekeke...

Orang yang matdin nak tag:

1. adah
2. missSenget
3. nora
4. jaya jr
5. yuka
6. mama pipie
7. telor
8. hairulhasraf

jemput-jemput yer.. hehe..

4 comments:

Ustaz Love said...

Salam...

Good Luck matdin.. may the best man win.. hehe ;)

jaya jr said...

haha.entri atas pagar yang sy buat tu pasal ni laa..tp x join pon kontest..kui3

suka_haha said...

@Ustaz Loveoo.. kalau buat post pasal benda ni bukan kira join lagi ke? hehe..

suka_haha said...

@Ustaz Lovecara join contest tu macam tu je ke ustazlove? hehe