Subjek Getaran

Tuesday, 30 November 2010




Sumber Dari Google

Subjek vibration and Noise adalah salah satu subjek yang matdin akan hadapi peperiksaannya nanti. Tak lama lagi matdin rasa turbo amat diperlukan untuk memecut dengan lebih laju untuk memperkemaskan lagi ingatan pasal rumus-rumus yang matdin nak kena hafal ni. tapi matdin nak kena faham dahulu baru boleh hafal kalau tak rasa macam susah jer.


Dari Google Jugak

Subjek ni berkenaan dengan getaran sampai bergetar kepala matdin ni nak belajar haha.. Noise pula macam banyak teori jer. Kira-kira pun kena study jugak dan rumus pun nak kena hafal lagi jugak ni hehe..

oklah.. untuk setakat ini dahulu entri matdin untuk hari ni. Entri ni kali ni matdin buat lebih awal supaya tidak mengganggu masa matdin nak study nanti bila matdin tengah study. nanti takdelah matdin terfikir kat blog pulak masa tengah study nanti. Entri yang matdin buat ni pun sekadar nak hilangkan rasa bosan sambil rehat kejap lepas study ni. Harap maklum hehe..

Oleh itu, matdin mungkin akan bergetar selepas study nanti sebab subjek ni berkenaan dengan getaran kekeke...

6 comments:

BezBuddy said...

best of lux 4 ur final :D

suka_haha said...

@BezBuddy
terima kasih diea hehe..

PiKOk said...

all the best !

suka_haha said...

@PiKOk
terima kasih hehe..

mR Gee.!! said...

itu barang , kalau menempeL dekat enjin... sedapp tuh.... siyess...

suka_haha said...

@mR Gee.!!
Kalau barang tu matdin yang punye, matdin jual dah tu kekeke...