Suasana Selepas Exam Tetapi Belum Habis Lagi

Wednesday, 1 December 2010


Wuarghh!!!! Lega sikit rasa bila sudah tak bergetar kekeke.. Bila Sudah habis exam hari ni matdin rasa lega je walaupun esok ada exam lagi kekeke... Nasib baik esok dah tak ada kira-kira. Terasa kepala matdin macam ringan je sikit macam batu bertukar jadi kapas hehehe... Matdin rasa macam dah tidak sabar je nak habis ni sebab lepas habis final ni ada benda lain pulak nak kena buat ni. Projek PSM nak kena siapkan lagi ni.. Harap-harap sempatlah siap semuanya sementara tak balik cuti ni hehe..

Walaupun masih ada banyak kerja nak kena buat, matdin rasa macam sudah jadi kapas jugak sebab final exam tinggal lagi 2 paper je lagi ni.. Macam tak sabar pulak nak habis. Nanti dapatlah matdin rehat kejap dan blogwalking habis-habisan hehe.. Terasa macam sudah lama jer tak blogwalking maam dulu. maklumlah tak sempatlaah nak blogwalking macam dulu. Tunggu cuti sem jelah baru dapat buat macam dulu lagi hehehe..

Walaupun matdin sudah tak blogwalking macam dulu lagi tetapi matdin tetap balas kunjungan pelawat yang datang ke blog matdin ni. Matdin nak ucapkan banyak-banyak terima kasihlah kepada semua pengunjung blog matdin ni sebab sudi jugak menjenguk blog matdin yanf tidak seberapa ni hehe.. Kunjungan kawan-kawan matdin tetap balas jika berkesempatan.

Sekarang ni, matdin cuma boleh menulis karangan sikit-sikit jer untuk pastikan blog matdin ni sentiasa ada updatenya dan trafiknya walaupun tidak sekerap dulu. Maklumlah mengupdate blog merupakan salah satu perkara yang perlu dilakukan untuk meningkatkan trafik blog kan? betul tak? hehe.. Sekali lagi matdin nak ucapkan banyak-banyak terima kasih ye kepada semua pengunjung blog matdin ni hehe.. Harap trafik korang pun terus meningkat jugak..

8 comments:

Fyzal said...

good luck for exam bro.

suka_haha said...

@Fyzal
terima kasih ye hehe..

Keyyah said...

kapas 2 terlalu ringan la..kang melayang-layang ja kat otak 2..heee..
all the best 4 xm n psm...heee

suka_haha said...

@Keyyah
keyyah dah kje ke? hehe..

Asrol Mania said...

gambar tu gambar pe weh?


+++++++++++++++++
=================
== == Sila klik == ==
=================
+++++++++++++++++

suka_haha said...

@Asrol Mania
gambar batu dengan kapas hehe..

Asrol Mania said...

senget... wakakaka...

suka_haha said...

@Asrol Mania
mana ada senget.. lurus jer hehe..