SEO Blog Matdin Dah Semakin Baik Ke? Macam Tak Betul Je

Wednesday, 29 December 2010


Wuahh!!!! rasa macam tak percaya je.. Tengok ni matdin jadi jakung kejap haha.. Seronok tu memanglah seronok sebab bila tengok trafik kat nuffnang tu referral yang paling banyak datangnya daripada google hehe.. Memang tak dapat nak sorok dah sebab orang yanh tukar jadi jakung hehe..

Tak sangka lak hari ni tiba-tiba referral yang kedudukannya paling tinggi dalam akaun nuffnang datangnya daripada google. Matdin pun tak tahu macam mana boleh jadi macam ni sebab kalau nak kata sebab godek sana godek sini itu dulu-dulu punya cerita. Matdin rasa seo blog matdin macam teruk jer. Tak adalah bagus sangat pun tapi bila dah dapat macam ni terima sahaja lah kan? hahaha...

Sebenarnya jumlah yang matdin dapat daripada google bukannya banyak sangat pun, tapi bolehlah nak rasa seronok jap sebab esok tak tahulah jadi macam mana lak kan? manalah tahu esok turun balik. Baik seronok cepat-cepat sebelum sedih balik hahaha..

rasanya matdin dah tak tahu nak cerita apa lagi ni, harap korang semua sudi membaca entri matdin yang tidak seberapa ni. sekian terima kasih hehe..

17 comments:

Woofer Storm said...

blog matdin ni best sngt ,tu psl ramai yg dtg jenguk^^

iqbalhakimi said...

tahniah mat din..hehe..malaysia malam nie!

sukahaha said...

@Woofer Storm
eh!! biasa-biasa je hehe..

sukahaha said...

@iqbalhakimi
malam ni tengok kat mana? hehe..

zuzairi said...

eleh...tahniah le....ki3

sukahaha said...

@zuzairi
terima kasih le hehehe..

BeaN MorENo said...

tahniah

Myvitrd said...

tahniah matdin.. samalah macam aku.. ada satu entri yang dah lebih kurang 6 bulan menyumbang seo.. aku masih baru.. masih kurang faham pal SEO ni..

sukahaha said...

@BeaN MorENo
wah!! thanks ye.. bean moreno punye mesti lagi banyak hehe..

sukahaha said...

@Myvitrd
terima kasih yer.. matdin pun masih baru dalam dunia blog ni. Tak banyak yang matdin tahu pasal seo ni hehe..

||aLeaSaRa|| said...

slm perkenalan!kite dtg sggh dr blog magrib.bestnye..kite ting tong lagi bab seo.Tapi pnh merasa 2,3 entri dlm carian tertinggi.ntah cam ner kat atas,kite pun blur huhu..

Huszaini said...

SEO Tu stand for for what? tak paham sebenarnye... seo seo nih...

KELI OH KELI said...

matdin..pasni leh belanja makan kari kepala ikan la...hehe..tahniah! harap blog matdin selalu maju dan maju lagi...

sukahaha said...

@||aLeaSaRa||
wah!! bestlah kalau macam tu hehe..

jemput sini yer
blog Serbaguna
blog Matdin

sukahaha said...

@Huszaini
search engine optimization hehe

sukahaha said...

@KELI OH KELI
mehla kat umah hehe..

ecah said...

matdin..igt ecah lg x.?lame dah x berkunjung kt blog matdin ni..wah, makin mantop dan malatop..