First Time Tengok

Thursday, 23 December 2010





Kali ni matdin nak buat satu entri pasal satu carta daripada nuffnang. Matdin tak tahulah kalau korang memang selalu tengok benda ni. Kali ni matdin nak ceritakan pengalaman matdin yang first time tengok keyword yang lebih daripada sepuluh hehe.. Selalunya sampai sepuluh jer dan tak lebih dari tu hehe..

Kalau korang dah biasa dapat benda ni mesti korang rasa matdin jakung kan? hehe.. Peduli apa matdin haha.. Matdin nak bagitahu gak pasal matdin tak pernah dapat tengok benda macam ni. Sebenarnya inilah pengalaman pertama matdin dapat tengok keyword daripada nuffnang yang lebih daripada sepuluh hehe..


Bukan setakat pada keyword yang matdin rasa pelik, tapi bila matdin tengok kat referral lak matdin nampak ada satu refferel daripada shoutmix tu sampai banyak macam tu hehe... Mungkin inilah yang dikatakan pengalaman pertama melihat keadaan aneh dalam akaun nuffnang hehe.. Kalau korang tak percaya korang tengok gambar kat bawah ni. Sekian sahaja daripada matdin. Terima kasih yer kawan-kawan hehe..


14 comments:

misyamissyou said...

wah..shoutmix siapekah??

aRuL aSh.. said...

tahniah2!

BezBuddy said...

byk gak tu...sy pn slalu kit je...huhu

iqbalhakimi said...

uish..byk keyword uh..tahniah2.. =)
dah like fan page..hehe

sukahaha said...

@misyamissyou
adalah hehe.. tapi xdela bnyk kali sgt org tu tggl jejak kat shoutmix matdin ni hehe..

sukahaha said...

@aRuL aSh..
terima kasih hehe..

sukahaha said...

@BezBuddy
Yela.. selalu sikit jer.. tapi hari ni banyak lak hehe..

sukahaha said...

@iqbalhakimi
sebab tu tajuk kat atas tu first time tengok sebab baru tengok benda macam ni hehe..

Yiedpozi said...

Shoutmix sape tu bro?

suka_haha said...

@Yiedpozi
Tak boleh tunjuk.. Takut ada orang fikir lain lak nanti hehehe...

eQuRlz said...

shoutmix sape yer??? sbb eqa pun mngalami bnda yg sama dgn matdin..tkejut gak..bila tgk traffic dr "shoutmix somebody" tu..berbeza giler dgn yg lain..chart eqa arini pn mcm matdin tu la..ntah2 shoutmix tu sama dgn shoutmix yg bg traffic kt eqa arini tu..

MR Bang Miji said...

thniah2x..

sukahaha said...

@eQuRlz
pkul satu tadi dari shoutmix orang lain lak yang jadi macam tu hehe..

sukahaha said...

@MR Bang Miji
terima kasih ye hehe..