Award Daripada Belladiea

Tuesday, 14 December 2010

Kali ni matdin nak buat lagi satu entri pasal award ni.. Kali ni belladiea bagi matdin award ni ha..
Matdin pun tak tahu dah nak tulis atau ulas pape pasal award ni sebab matdin tak tahula.. korang tahu tak apa tu tak tahu? haha.. Oleh sebab dia bagi matdin, matdin kenalah ambil. Kat bawah ni award yang bella bagi kat matdin.


8 comments:

+dieabella+ said...

cantekye award dia..hehe.

sukahaha said...

@ dieabella
terima kasih sebab puji hehehe...

tunz said...

fuyooooooooooooo

sukahaha said...

@tunz
hehehe...

Serba Ter said...

congratulation :)

Seri Bahasa said...

dulu waktu seri mula-mula berblog, award-award ni lah sebagai dorongan dan penghargaan untuk seri terus wujud di dunia blogosphere.

sukahaha said...

@Serba Ter
teri masih hehe..

sukahaha said...

@Seri Bahasa
yelah.. matdin pun macam tu jugak.. kadang-kadang bila takde idea award pun ada jugak membantu untuk update blog ni walaupun isinya kurang hehe..