GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh

Friday, 17 December 2010






Kali ni Matdin kena tag dengan norgadis untuk join satu give away ady yang bertajuk terbang jauh-jauh. Tajuk give away ni mungkin merujuk kepada edy yang telah terbang ke tiga buah negara kot (daripada pembacaan matdin kat blog tuan punya bloglah hehe) dan kalau korang nak baca sendiri, korang boleh baca kat sini.

Hadiahnya banyak dan boleh pilih hadiah mana yang korang nak dan korang akan dapat kalau bertuahlah sebab dia tulis kepada 30 orang terpilih hehe.. ramai tu!!

Matdin nak tag norfa, manggis dan qhairul.

12 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

butterflyana said...

Good Luck! ;)

BezBuddy said...

gudluck matdin! :)

NARDtheNERD said...

hai abg edy.

:))

Anonymous said...

@E.d.Y
Harap-harap termasuk golongan bertuah tu hehe..

Anonymous said...

@butterflyana
terima kasih yer hehe..

Anonymous said...

@BezBuddy
Diea try r join hehe..

Anonymous said...

@NARDtheNERD
Abg matdin xde ke? hehe..

Norfa said...

terima aksih kerana tagger.. huhuh..dah join..

Anonymous said...

@Norfa
gud luck norfa hehe...

rinie din said...

nak hadiah gak.. join ke?

Anonymous said...

@rinie din
nak hadiah kene r join hehe..