Best Jugak Skodeng He.. He..

Thursday, 2 December 2010



Jeng3x.. hehehe... wahh!!! seronok lak rase bile dapat tengok benda baru lagi ni.. Benda apa yang best sangat nak tengok tu? hehe.. skodeng apa tu? hihi... Kalau nak tahu matdin dapat skodeng apa hari ni? korang kena baca sampai habis dahulu entri ni hehehe... Pada suatu hari.. ketika matdin sedang blogwalking ke blog kawan-kawannya.. eh syok sendiri jap hehe..

Sebenarnya semasa matdin tengah blogwalking dan tiba-tiba terasa nak tengok trafik blog kat nuffnang tu, matdin dapati trafik blog matdin macam hari-hari biasa jer.. maklumlah sebab aktiviti macam hari biasa pun hehe.. Apabila matdin letak je mouse pada bahagian earnings kat menu nuffnang tu, matdin dapati bahawa jumlah duit yang masuk ke akaun blog matdin pun seperti biasa juga.. Tiada perubahan langsung.

Tetapi pada hari ni, hati matdin terdetik untuk klik jugak kat earnings tu untuk puaskan hati matdin ni. Apabila matdin lihat kat bawah buffered earning tu, matdin dapati bahawa satu iklan buffered earning telah bertambah lagi kat blog matdin ni. Buffered Earning Menyusul Lak He.. He.. Kali ni, iklan yang masuk ke blog matdin ialah DiGi iPhone 4 Sustenance LR. Yang sebelum ni iklan Nokia C3 kat LR jugak hehe..


Wahh!!! Matdin tak sangka bila skodeng kat akaun nuffnang tu, terkejut gak rasa sebab bila tengok dari luar, jumlah earning matdin tak bertambah pun. Mungkin iklan ni baru masuk kot, tambah-tambah lagi apabila nuffnang ada hantar email kat matdin mengatakan banyak akaun ada masalah apa ntah. Mungkin sebab masalah tu kot duit dalam akaun matdin tak bertambah lagi ni hehe. Matdin nak bagitahu yang tajuk skodeng kat atas tu bukan cerita lucah yer hehe.. kalau nak cari cerita lucah bukan kat sini pergi jauh-jauh shuhh!!!! Blog Matdin blog yang Masih Suci kekeke...

Sekian terima kasih sebab sudi berkunjung ke blog matdin..

8 comments:

mR Gee.!! said...

MatDin, anda di tag - http://mrlostguyz.blogspot.com/2010/12/kritik-jeles-cemburu-sakit-hati-kedekut.html

M a W a D D a H said...

ingatkan skodeng minah mane la tadi...:p

zuzairi said...

OOO...mat din 6t klik impian punye nuffang taw........

iszieylyanziy said...

jeng2,,ingt sape la yang kene skodeng,,hahaha

suka_haha said...

@mR Gee.!!
Nanti matdin buat ek hehe..

suka_haha said...

@M a W a D D a H
Adah sukela tu hihihi...

suka_haha said...

@zuzairi
En Nuffnang sudah bagi warning dah kat email xleh main klik2.. Kalau buat jugak duit tu kira x berkat gak.. kalau orang klik sebab nan tengok takpe tapi xleh main klik2 gitu hehe.. nanti matdin tengok iklan pe yang ada tu hehe..

suka_haha said...

@iszieylyanziy
Nape? isz nak skodeng gak ke? kekeke..