Perkataan Pelik, Hot Atau Panas

Wednesday, 15 December 2010


Perkataan apa yang orang boleh jumpa kat blog matdin ni? Matdin pun pelik jugak kadang-kadang sebab dulu penah sekali orang search tulisan arab boleh masuk blog matdin. Hari ni orang search pasal kasut murah lak hehe.. Macam matdin ada jual kasut jer hehe..

Kepada sesiapa yang nak beli kasut yang murah tu boleh pergi ke bundle-bundle berdekatan yer dan tengok harganya dulu sebelum main beli dan tengok dulu kasut tu betul-betul supaya tak menyesal kemudian. Matdin bukannya nak bagi tip macam mana nak pilih kasut berkualiti sebab matdin bukannya pandai sangat pilih barang berkualiti. Bagi Matdin asalkan boleh puaskan hati matdin cukuplah hehehe..

Perkataan-perkataan lain terpaksa matdin buang sebab memalukan je hehe.. Bukan perkataan lucah ek!! tapi lebih bercirikan keperempuanan atau kewanitaan kekeke.. Matdin nak bagitahu pun malu jugak. Tapi bila matdin fikir-fikir balik, matdin rasa baik share je perkataan tu tapi matdin dah tak dapat nak print screen lagi sekali sebab baru je masuk jam 12 tengah malam. Kalau korang selalu check kat nuffnang tu mesti korang faham kan kenapa? Kalau korang tengok masa entri ni publish pun memanglah dah pagi sebab matdin scheduled entri ni pada waktu pagi ni hehe..

Nak menyesal sekarang pun dah tak guna sebab perkataan tu matdin dah buang dan memang tak buleh nak cari lagi. Ala.. Setakat keyword biasa-biasa apa nak kecoh sangat kan? blog korang banyak jugak keyword yang orang guna untuk masuk ke blog korang kan? Setakat blog matdin ni satu keyword sekali je orang search hehe.. Nak bagitahu pun segan-segan jugak ni hehe.. Tapi takpelah.. Kongsi sahajalah apa yang dapat kan? Kan jadi macam gambar kat atas pulak kan? hehe..

Baiklah mungkin setakat itu sahaja entri ni daripada matdin, dan matdin nak masuk tidur dulu ni. Terima kasih kepada yang sudi membaca entri matdin yang tidak seberapa ni hehe..

6 comments:

Keyyah said...

ni mesti sbb ada entry pasal kasut kegemaran sebelum ni..2 ada keyword kasut yg tersasar kat blog matdin..heee

sukahaha said...

@Keyyah
oo.. yelah.. tak perasan hehe..

Seri Bahasa said...

memang begitu kekadang keyword yg pelik2 menuju kat blog kita.

suka_haha said...

@Seri Bahasa
betulah kak hehe..

Anip™ said...

pelik ko punyer keyword..

keyword aku plik gak " game bogel yang betol"

Latest Entry :
-> Tingkatkan Trafik Blog Dengan Sistem Autopost Entry Terbaru Di Malaysia Blogger United !
-> Lubang Terbesar Di Dunia Terletak Di Siberia
-> Bila Isu Bertunang Tanpa Sedar Itu Salah, Harap Maklum !

sukahaha said...

@Anip™
Hahaha.. ada jugak orang searck benda macam tu.. Orang tu mesti pelikkan? haha..