Award Daripada Dinie

Thursday, 23 December 2010


Kali ni matdin nak buat satu entri pasal award ni. Matdin buat entri ni sebagai ucapan terima kasih matdin kepada dinie yang sudi berikan award ni kepada matdin. Awardi ni dinie yang bagi sebab matdin antara followernye. Kepada sesiapa yang nak kumpul award korang boleh jenguk blog dinie dan mintakla dengan dia hahaha...

Kalau korang follow dinie, rasanya mesti dia bagi kat korang sebab nama award tu AWARD 4 MY NEW FOLLOWER. Kalau Korang jadi follower dinie cepat-cepat mesti ada harapan nak dapat award ni hehe..

Sekian sahaja entri matdin pasal award ni. Harap dinie suka dan berpuas hati dengan entri ni. Sekian terima kasih hehe..

4 comments:

DiNie~.. said...

huhuhu..tq matdin yg kacak..=]

sukahaha said...

@DiNie~..
sama-sama dinie yg comel hehe..

KELI OH KELI said...

peeewiiitttt....

sukahaha said...

@KELI OH KELI
apa? hehe..