Permainan Tenis Orang Putih Cakap Tennis Game Kot!!

Saturday, 4 December 2010

Permainan tennis merupakan salah satu permainan yang boleh menyumbangkan banyak duit kepada pemainnya dimana hadiah yang boleh diperolehi daripada daripada permainan ini sangat lumayan. Tetapi untuk mencapai kejayaan yang cemerlang, seseorang itu haruuslah mempunyai stamina yang tinggi, ketinggian dan kepantasan yang tinggi kerana bola tenis yang dipukul dengan raketnya bergerak dengan kelajuan yang tinggi.

Antara pemain-pemain tennis yang terkenal pada masa sekarang ialah, Roger Federer, Rafa Nadal, James Blake dan ramai lagilah. Dulu masa kecik-kecik dulu, Matdin pun pernah jugak main tennis tapi main guna Play Station la.. Masa tu Play Station 1 jer tapi okla hehe..

Pada hari ni semasa matdin tengah tilik-tilik kat hmetro kat internet ni jugaklah, semasa tengah baca berita sukan tu, Matdin pun ternampaklah berita pasl tennis ni hehe.. tu yang terdetik kat hati matdin nak buat cerita pasal tennis ni ha hehe.. Sebab sebelum ni, Matdin tak pernah buat entri pasal permainan tennis ni. Matdin ingat nak buat entri pasal semua jenis permainan lepas ni ha hehe..




8 comments:

Bo the Nerd said...

Kalau nak belajar main tennis. Saya boleh jadi coach. Mmg ada buat coaching pun.

www.boisanerd.blogspot.com

suka_haha said...

@Bo the Nerd
wuahh!!! Bo the Nerd ni coach rupenye.. hehe.. Matdin wat entri ni untuk suka-suka je sebenarnya hehe..

iszieylyanziy said...

wah,,tenis,,sukaaaaaaa

suka_haha said...

@iszieylyanziy
cikgu pernah main tenis ke? hehe..

eiela said...

tak eti main tenis, main badminton je. =)

Latest Entri :
Blog Oh Blog!!
Senyum Itu Sedekah

suka_haha said...

@eiela
x kisahlah.. asalkan main.. boleh sihatkan badan jugak hehe..

Yiedpozi said...

Tak pandai main badminton. Lagikan tenis....

Kenapa Aku Tak Suka Widget Dari Widgeo
Senarai Bloggers 2011
5 Site Terbaik Untuk Download Template Blogspot

suka_haha said...

@Yiedpozi
main2 jer hehe..