Matdin Dapat Hadiah.. Ada Orang Bagi Matdin Bunga

Sunday, 26 December 2010


Wah!!! Semalam matdin ada pergi jalan-jalan.. Tiba-tiba ada orang bagi matdin hadiah.. Best tu dapat hadiah.. Dah lama matdin tak dapat hadiah ni hehe.. Matdin dapat bunga tu hihi.. Dah nak buat macam mana orang nak bagi mestilah matdin nak ambil hik3x.. Kalau orang tak bagi pun matdin ingat nak mintak jugak sebab hadiah tu best tu!!! ada yang boleh dimakan lagi tu hehe..

Berbalik kepada tajuk asal.. matdin sebenarnya pergi kenduri kawin kawan matdin kat muar tu. lepas tu jalan-jalan ke melaka lak hehe.. Masa kenduri pertama tu matdin dapat bunga telur.. Korang tahu kan kenapa orang panggil bunga telur? Kalau korang tak tahu matdin tak tahu jugaklah nak cakap macam mana hehe..


Lepas tu matdin simpan jelah telur tu kat dalam kantung telur tu. Tak rasa nak makan lagi ni hehe.. Bilalah nak makan telur tu sebab asyik terlupa jer. Ingat-ingat jer bila dah kenyang jer hehe.. Bila sampai ke destinasi, kitorang duk lepak-lepak jap sambil amik gambar. Sempat jugak amik gambar matahari nak terbenam hehe.. Cantik jugak pemandangan masa tu tapi bila matdin ambil gambar tu jer, gambar jadi gelap. Nak buat macam mana kamera handphone je kan hehe..

walaupun guna kamera hanphone, dapat jugak ambil gambar buat kenangan tu hehe.. Malam tadi bila dah duduk kat tempat macam tu, sempat jugaklah rehat-rehat jap sampai ke malam. Bila dah macam-macam lewat jer, kitorang pun balik umah.. Sampai je kat umah, matdin cuma mampu ambil gambar bunga dengan hadiah jer. Nak update post dah tak larat dah hehe.. Mengantuk sangat-sangat dah.

Bila bangun tidur jer, pinggang dah sakit-sakit, tersalah tidur agaknya hehe.. Matdin tulis setakat ni jelah dulu ek.. sekian sahaja daripada matdin. Terima kasih hehe..

12 comments:

Burp said...

dh lame xmkn telo dari kenduri nih.. sllo mkn ngn kicap! sedap ohh! :P

sukahaha said...

@Burp
Lepas tu kentut kuat2x hahaha...

mie said...

uih!!
apa isi hadiah yang best tu?
heheee

sukahaha said...

@mie
makanan.. lagi satu macam sampul tangan jer.. tak bukak lagi lagi satu tu hehe..

M a W a D D a H said...

ingatkan dapat bunga hidup..hehe

sukahaha said...

@M a W a D D a H
Dapat bunga telur pun takpe dah hehe..

KELI OH KELI said...

heppy besday matdin... :)))

maCy said...

hai matdin ;D

sukahaha said...

@KELI OH KELI
eh!! bukan hari jadi matdin la hehe...

sukahaha said...

@maCy
hai macy juge hehe..

iszieylyanziy said...

nk jugak,,,matdin bagi kat is,,ahahah

sukahaha said...

@iszieylyanziy
amikla.. save image as hehehe..