Jom Teka Page Rank Blog Anda Pada Masa Akan Datang

Monday, 13 December 2010


gambar dari google


Tadi masa matdin duk jenguk-jenguk kat blog cikgu dahlia ni tiba-tiba matdin teringat pasal zaman dulu-dulu hehe.. Pada masa tu, matdin telah terbaca satu entri yang best sangat sebab ianya berkaitan dengan pr. Kalau apa-apa isu berkaitan dengan pr ni memang matdin tertarik sikit, dalam entri tu kita boleh ramal berapakah pr yang kita akan dapat pada masa akan datang. Ini bukan nujum pak belalang ek!! hehe..

Rupa-rupanya ada satu web yang menawarkan satu perkhidmatan meramalkan pr kita hehe.. Sejauh mana kebenarannya matdin tak tahu sebab matdin bukannya orang-orang google yang memberikan pr kepada blog seseorang hehe..

Kepada yang rasa-rasa nak tahu page rank blog korang tu, korang boleh rujuk kat sini. Jika benar seperti yang dijangkakan, matdin mungkin akan mendapat page rank 3.2 hehe.. Best tu!! haha.. Tapi siapa tahu kalau tak betul kan? hehe..

2 comments:

iszieylyanziy said...

tak pernah terfikir,,,aish,,,y terakhir,,,hahaa

sukahaha said...

@iszieylyanziy
apa yang akhirnya tu? hehe.. risau lak matdin baca hehe...