Award Daripada Isz

Saturday, 11 December 2010


Dapat award lagi nih.. Award ni matdin dapat malam tadi dah tapi ni baru ada mood sikit nak update blog (sikit je ek..). Award ni kali ni matdin dapat daripada isz yang selalu berkunjung ke blog matdin ni. matdin pun selalu gaklah berkunjung ke blog dia ni masa balas kunjungan dan kosongkan shoutmix tu kan? hehe..

Tak sangka lak masa tengah balas kunjungan tu Isz tengah tunggu orang nak kena tag kot!! (matdin teka jer hehe). Mungkin masa tu la matdin dapat award ni. Rasa macam menang cabutan bertuah pun ada gak ni haha..

Oleh sebab mood matdin nak update blog hari ni macam kurang jer. sekadar balas kunjungan je yang matdin buat untuk sementara waktu ni, rasanya entri matdin pasal post ni agak pendek kot.tak tahulah kenapa malas sangat nak update ni. Idea dah ada tapi berat lak tangan ni nak print screen gambar nak wat entri baru hehe..

Haha.. Rasa macam dah melencong dah ni hehe.. Ok2.. Matdin luruskan balik ni hehe.. Berkenaan award ni, pemberinya seperti yang matdin dah bagitahu tadi dan awardnya korang boleh tengok sendiri kat atas tu. Cantik tak? hehe.

Bila matdin tengok lagi sekali award tu kat blog isz, rupa-rupanya ada soalan yang nak kena jawab. Ingatkan copy paste award tu jer hehe.. Takpe-takpe.. matdin tukar soalan tu bertukar menjadi nama isz lak haha..

soalannya ialah:

Apakah nama pena yang sesuai diberikan kepada Isz??
Isz si cikgu baru

Apa perubahan yang anda rasa perlu untuk blog nie??
ok dah kot.. Matdin pun bukan pakar sanga

apakah komen anda tentang blog nie??
Ok dah kot hehe tapi perlu ke gambar pok ke angguk tu? macam iguana jer matdin tengok haha..

then kena tag 10 orang

6 comments:

Fyzal said...

bukan main stylo lagi award tu bro. :)

BezBuddy said...

hehe tq matdin...nt free sy wat k...tocey3

iszieylyanziy said...

ahhaha,,tak perlu,,tapi apakan daya,,tak tahu nak remove macam mana????huhu :(

sukahaha said...

@iszieylyanziy
tu dah takde dah tu hehe...

suka_haha said...

@BezBuddy
ok diea hehe..

sukahaha said...

@Fyzal
wah!! terima kasih yer hehe..