Nuffnang Yang Baik He.. He..

Wednesday, 15 December 2010


Wah!! Seronok lak rasa hari ni. Semasa jalan-jalan kat blog kawan-kawan tiba-tiba terasa pulak nak tengok akaun nuffnang sebab nak tengok berapa uniques view yang masuk dalam kotak-kotak pada bahagian analytics tu hehe.. Tapi matdin tahan dulu niat tu sebab nak blogwalking dulu kejap. Sebenarnya matdin tak sempat nak blogwalking ke semua blog kawan-kawan sebab ada kerja yang nak kena buat walaupun sebenarnya waktu untuk buat kerja tu sudah habis hehe.. Dah lambat sangat baru nak buat kerja orang pun dah balik jadi kira curi tulanglah kejap hehe.. (bukan curi tulang pun sebab matdin bukan kena buat kerja bahagian tu pun tu bahagian orang lain hehe).

Tapi setelah matdin balik untuk check jumlah pelawat dalam akaun nuffnang matdin tu, akhirnya matdin tengok jumlah duit pada bahagian earning tu tidak meningka jugak hehe. Tapi matdin tak puas hati jugak sebab kadang-kadang matdin tengok ada iklan yang asyik muncul je kat sidebar matdin tu. Matdin kira apa.. Nak klik jugak kat earning tu haha.. Bila matdin tengok jer pada bahagian buffered earning kesemua buffered earning yang matdin dapat telah bertukar daripada dua menjadi tiga hehe..

Wah!! apa lagi!! print screenlah hehe.. dalam hati hajat nak buat entry pasal buffered earning lak hehe.. Tak sangka jugak matdin sebab dah lama buffered earning tak bertambah. Matdin nak ucapkan terima kasihlah pada AMP KK Launch (Era) sebab sudi jadikan blog matdin ni sebagai tempat mengiklankan iklan diorang haha..

Terkenang pulak pasal peristiwa dulu dimana korang buleh baca kat sini sebab panjang pulak matdin nak kena cerita nanti hehe.. kan kalau matdin tulis banyak-banyak korang bosan lak baca entri matdin yang banyak merapu ni sebab matdin bukannya pandai sangat susun ayat hehe..

8 comments:

cik lola said...

sobsobsob..nuff cik pon x naik jugak..nak gigit la org nuff ni...depa buli cik..waaaaaa~~~~~

sukahaha said...

@cik lola
Matdin dah lama tunggu duit nuff naik ni.. Dah bape minggu dah macam ni. Kalau naik pun sikit sangat tu pun masa buffered earning masuk. Ni pun tak tahulah naik berapa sen lagi ni haha..

Anip™ said...

wah~ dapat be lah~

sukahaha said...

@Anip™
bukan selalu anip hehe.. kadang-kadang jer hehe..

iszieylyanziy said...

wah,,dpt be,,ngee,

sukahaha said...

@iszieylyanziy
Isz!! memang best hehe..

FasiHaH SupiaN said...

dapat gak BE..kita tak pernah rasa lagi..huhu

sukahaha said...

@FasiHaH SupiaN
Wah!! tahniah hehe.. macam tengah seronok je hehe..