Sambungan Malam Dan Siang

Tuesday, 7 December 2010


Hehehe.. Tak sangka rancangan matdin untuk ingat teori dah menjadi kekeke... Ingatkan tak menjadi bila berkurung. Mula-mula tu tak ingat sangat, mungkin kepala masih serabut lagi kot. Last-last bila sudah nak masuk jam 12 tgh malam terus je tak tahu nak buat apa dah. Nak tidur pun ada dah. Tapi kena balas kunjungan dulu baru boleh tidur hehe..

Ambil masa dalam lebih setengah jam jugak nak balas kunjungan kawan-kawan yang tertinggal kat shoutmix matdin ni. Sikit tak? hehe.. Nak buat macam mana bila blog trafik sikit macam nilah hehe. Tapi takpe, Matdin akan usahakan jugak macam mana nak bagi trafik naik lagi. Mungkin selepas habis exam nanti. Bila sudah ada banyak masa kosong, masa itulah matdin akan cuba tinggal jejak kat semua blog yang matdin sudah follow. Entri pun Matdin kena tambahkan lagi ni. Bilalah uncle google nak naikkan ranking blog matdin ni ek hehe..

Tak apalah kalau trafik kurang pun untuk masa sekarang ni sebab untuk masa sekarang ni pun Matdin tak berapa free sangat, kena gunakan banyak masa untuk benda lain. Jadi sementara kawan-kawan tengah tidur ni, baik Matdin buat satu entri lagi.. ala.. kejap je pun hehe.. Kalau buat masa diorang tangah tidur, hati pun senang nak manaip sebab kalau diorang dah bangun, risau lak tengok orang study haha..

Tinggal beberapa minit je lagi ni untuk gunakan masa untuk menulis entri ni. Harap selepas ni sudah boleh belajar dengan tenang dan masih ada kesempatan untuk matdin menulis lagi. Hehe..

11 comments:

iszieylyanziy said...

alah,,,traffic xgempak,komen gempak,,hehe,,,exam ke??gudluck yw

suka_haha said...

@iszieylyanziy
isz punye lagi gempak hehehe...

Amyna said...

kalau dournk study pren pun study la sama2... leh discuss. ngee~~

suka_haha said...

@Amyna
sabjek tak sama hehe..

Zurina Jamjin said...

Matdin, study bebeno ye²..kak doakan sukses² slalu...:D

suka_haha said...

@Zurina Jamjin
yer kak.. tengah rehat jap ni hehe...

LiFe KaMi said...

sambil study pun byk ilham ni bagus..
good luck bro..:)

suka_haha said...

@LiFe KaMi
yela.. Kalau tak update nanti terfikir lak time study.. baik fikir awal-awal hehe..

Asrol Mania said...

Asrol ada buat blog exchange.. stakat ni baru beberapa org join.. lau matdin join awal2, boleh duk iklan atas2.. lagi mudah org nampak.. jom join...

Nak dapat lebih kenalan blog?
Naikkan trafik blog?
Iklankan blog?
Asrol Mania sediakan blog exchange
Jom Sertai Saya Sayang Blog Saya

suka_haha said...

@Asrol Mania
Wahh!! macam best jer hehe.. nanti matdin tengok balik.. lepas exam esoklah kalau tak lupa hehe..

Asrol Mania said...

hahaha.. ok2 matdin.. t ajak kwn2 skali...