Godek Godek Kod Baru

Saturday, 25 December 2010


Dah satu hari matdin rasa tak update blog.. Rasanya betul kot hehe.. Nak buat macam mana bila fokus tertumpu pada benda lain hehe.. Kali ni matdin tertumpu pada Blog Matdin yang baru buat hehe.. Sebenarnya dah lama tapi disebabkan ada masalah tertentu termasuk spam rasa macam malas dah nak guna wordpress ni. Tapi bila tiba rasa nak main balik wordpress tu, matdin delete je wordpress lama dan install balik hehe.. Nasib baik menjadi huhu..

Nak buat macam mana, dulu matdin tak yakin sangat nak guna wordpress sebab terfikir macam mana nak sambung bayar tapi bila dengar orang cakap boleh backup kesemua yang kita telah post, rasa macam yakin la sikit.. Bila mencari theme wordpress yang sesuai, rasa macam lama lak. tu yang tak update blog tu hehe.. Bila cuba nak ubah saiz kolum tu dan ubah saiz tulisan tu rasa macam makan masa lagi..

last-last tak boleh ubah sampai sekarang menubar kat atas tu haha.. Kalau nak buang menubar kat atas tu matdin tahulah tapi siapa tahu macam mana nak letak menubar kat atas tu ek? Matdin dah tak tahu nak buat apa dah ni hehe..

Kalau korang nak tengok Blog Matdin versi wordpress tu, korang boleh tengok kat sini. Sekian sahaja daripada matdin.

12 comments:

LiFe KaMi said...

ok la tu bro..nampak ringkas dan kemas..menu bar dulu adik kami yg buat,kami pun tak tau sgt..hehe

Fyzal said...

bro handle 2 blog la sekarang ye?

syafiq said...

susah sangat ke wordpress..x penah try la plak

KELI OH KELI said...

mana2 pun x pa aih matdin..selagi matdin berblogging....suka aih entry2 kat blog matdin...layanzzz..keep it up bro!!!

NARDtheNERD said...

HAHAHA.

banyak blog pun problem jugak kan. macam bini la kan. banyak bini banyak problem.

sukahaha said...

@LiFe KaMi
oo.. senangla kalau dah ada orang boleh buatkan hehe..

suka_haha said...

@Fyzal
yela hehe.. saje nak try wordpress ni hehe..

sukahaha said...

@KELI OH KELI
wah!!! terima kasih ye keli hehe.. entry keli pun best jugak.. boleh belajar ternak ikan keli nanti hehe..

sukahaha said...

@NARDtheNERD
Tapi blog xdelah gaduh2 macam berbini dua haha..

iszieylyanziy said...

ok la tu,,,kemas jek,,ehhe

sukahaha said...

@iszieylyanziy
menubar kat atas tu tak jadi-jadi lagi ni hehe..

sukahaha said...

@syafiq
Kalau first time tu susah r jugak sebab x biasa lagi kan hehe..