Cara-Cara Nak Dapatkan Klik Link Affliate

Sunday, 28 March 2010

Setelah lama memikirkan cara guna link affliate ni akhirnya saya telah terfikir untuk guna blog selain daripada mempromosikan link tu menggunakan cara berforum dengan letakkan siggy kat bawah tu. Dan selepas tu saya terfikir pulak cara nak guna blog walaupun tak pernah buat blog pun sebelum ni.

Lama sudah memikirkan cara macam mana nak bagi orang klik link tu bukan nak perangkap atau tipu sebab saya pun tak suka kena tipu. Penah tak korang tengok ayat pelik-pelik tapi bila kita masuk kat situ terus masuk kat website lain. Mesti rasa tertipu kan?? Jadi saya pun terfikirlah cara untuk letakkan siggy kat blog pula hehe.. dan dalam siggy tu saya masukkan link tu sekali. Harap-harap pembaca blog ni sudi untuk support saya. Terima kasih ye..



support matdin dengan klik signature kat bawah

9 comments:

al-basri said...

salam,
saya support ni, semoga sukses

Malwana said...

pelik laa,, asal kelik Matdin dapat duit, asal klik Matdin masuk duit..tapi Matdin, bila nak belanja Malwana kat cafe?? huhu..

Malwana support MatDin!!!

suka_haha said...

kekeke... cafe malwana kt mne?? hehe..

MofizPutra.com said...

yes saya support matdin.. dh kilik.

Malwana said...

emmmm..kat ner ek.. (peluh menitik)

cancel la belanja kat cafe, pos cek rm51.90 bleh?? huhu~

Balqis Jaafar said...

Matdin, nak buat sign ni cm ne??
best je tgk.

sensei14 said...

bgus2..da pningktan..

sensei14 said...

pningktn ada signature.huhu

suka_haha said...

emmmm..kat ner ek.. (peluh menitik)

cancel la belanja kat cafe, pos cek rm51.90 bleh?? huhu~