Makanan Kegemaran Ikut Kategori

Sunday, 28 March 2010

Dalam banyak-banyak makanan yang korang paling suka, makanan apa yang paling sedap?? makanan yang takde kaki ke?? macam ikan? belut? hua3x... selalunya binatang ni tidak boleh berjalan. klau ada pun pacat haha.. ada yang suka makan pacat ke?? hehe... klau belut pula memang sedap macam keropok lekor je bentuknya haha... kalau ikan masin pula sedap buat makan dengan nasi panas lagi-lagi kalau ada kicap.
Kalau lauk daripada haiwan berkaki empat pula apa yang korang suka?? kambing? kerbau? atau kerusi macam kat atas tu?? hahaha.... selalunya saya lagi suka makan daging kambing sebab lembut kalau nak dibandingkan dengan daging kerbau sebab dagingnya tu kasar sangat. Tapi tak la kan kalau orang yang masak tu pandai masak dan daging kerbau pun cair dengannya kan. Apa-apa pun pilihan ditangan anda.


Sekarang apa kata kalau kita beralih dengan binatang berkaki dua pula hehe.. Cuba teka kaki siapa kat atas tu haha... kalau binatang berkaki dua ni korang suka masak macam mana? gorang kunyit ke?? masak merah ke?? gulai ke?? jawapannya ditangan anda..

Jadi selepas siap baca ni semua kan mesti korang rasa orang yang menulias ni mengarutkan?? sebenarnya saya tulis ni bukan untuk tujuan apa-apa pun sekadar nak isi masa bosan je kekeke... terima kasih la ye sebab sudi baca walaupun entah apa-apa kan haha...

0 comments: