Tag Pertama Saya

Wednesday, 24 March 2010

Blog ni ditag oleh alif

[#1] Siapakah diri anda di rumah?
seorang anak


[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?
orang biasa je


[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai?
nak habis belajar cepat-cepat dan dapat kerja yang bagus


[#4] Siapakah nama pasangan anda?
compaq cq40-401ax (walaupun banyak bagi masalah tapi banyak berjasa juga)


[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
1.banyak mengajar saya rapair laptop
2.memberi pengalaman kepada saya cara nak guna nlite
3.membantu saya mencari driver laptop yang sangat susah nk cari
4.teman semasa bosan
5.banyak membantu saya menyiapkan tugasan


[#6] Bila tarikh anda couple?
tak tau(kena tanya kilang)


[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
format tak jadi-jadi tapi akhirnya berjaya dan driver susah nak cari akhirnya jumpa


[#8] Lagu tema cinta anda?
bunyi window semasa nak logon


[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
bahagian hardware tapi tak berani takut rosak


[#10] Tag 10 rakan ada yang lain
- Perlu ke?? Ok la..Sesape yang kene tag ni, takde paksaan k..Dan sesape lagi nak jawab pun ok je..

2 comments: