Keadaan Trafik Selepas Buat Blog Walking

Tuesday, 23 March 2010

kali ni saya nak tunjukkan pada semua orang hasil selepas melakukan blogwalking. Biasanya saya lakukan benda ni dalam pukul 11 lebih, jadi bolehlah siap dalam pukul 12 lebih bergantung pada internet juga. Kalau dah memang internet laju masa tu cepatlah siap kalau tak lambatlah siap hehe.. yang trafik nampak teruk kat bawah ni trafik pada minggu lepas. kenapa ada dua hari je?? sebab saya baru je register benda ni hari tu tapi sebelum tu dah register tapi ada problem sket jadi saya register lainlah maklumlah orang baru hehe... yang mula-mula sekali tu memang sikit trafik sebab memang tak buat blog walking (bukan tak ada tapi buat sikit-sikit je hehe...)


Yang kat bawah ni trafik selepas buat blogwalking dan yang dua hari paling sedikit trafik tu memang kurang buat blogwalking juga campur mungkin ramai yang tak online hari munggu kot.. selepas buat blogwalking terus je leh cecah 200 hehe walaupun bagi korang 200 tu memang dah biasa hehe.. tapi bagi saya 200 ni memang menyeronokkan (ialah sebab sebelum ni tak pernah buat blog walking dan trafik pun sikit je).



Jadi kesimpulan yang boleh saya buat disini, blog walking sangat penting bagi menambahkan trafik kat blog kita hehe...

10 comments:

kenwooi said...

yeah.. blogwalk, many do that =)

Mr Kamikaze said...

yah...teruskan blogwalking anda...

Aini said...

yeah..mari berjoging ke blog orang =)

NichKhun said...

fuyyo smpai 2oo lebey2 kagom.. hehehe

DaHLia said...

chaiyok!!!

ayie said...

wow...siap buat eksperimen lg. cayola! haha...
mmg betul pon.
sebabnya bile kite blogwalking, org akn singgah page kite balik :D

alif said...

page ni telah di tag. sila rujuk http://syoknyadownload.blogspot.com/2010/03/menjawab-tag-dari-rerama-ungu.html untuk jawap saman.kalau tak nak punxpe


tag pun penting gak kot.hehe

Jogger said...

bagus mat din.... keep up the gd work

suka_haha said...

page ni telah di tag. sila rujuk http://syoknyadownload.blogspot.com/2010/03/menjawab-tag-dari-rerama-ungu.html untuk jawap saman.kalau tak nak punxpe


tag pun penting gak kot.hehe

suka_haha said...

fuyyo smpai 2oo lebey2 kagom.. hehehe